четвъртък, 16 юни 2016 г.

Защо да пазаруваме от Liebherr магазин, а не от хипермаркет

При купуването на нов хладилник много хора се двоумят дали да посетят специализиран Liebherr магазин или вместо това да се насочат към обикновен хипермаркет, каквито има много във всеки по-голям град.

В следващите редове сме разгледали малко по-подробно предимствата на това да пазаруваме от специализиран Liebherr магазин. Ето кои са най-добрите решения и защо.

Защото в Liebherr магазин ще намерите по-голямо разнообразие


Защо да пазаруваме в Либхер магазин
Ако предпочетете да пазарувате от Liebherr магазин когато дойде момент за закупуване на бяла техника, ще забележите, че между обикновения хипермаркет и специализирания Liebherr магазин всъщност съществува доста сериозна разлика.

Тя се изразява в това, че в специализирания магазин разнообразието от хладилна техника превишава в пъти това, което човек може да намери в един обикновен хипермаркет.

Причината за това е съвсем тривиална, а именно, че в Liebherr магазин се предлагат само и единствено уреди от въпросната марка, което позволява на търговския обект да се разгърне в пълния си потенциал.

По тази причини Liebherr магазин е най-доброто място за купуване на хладилник, освен в случаите, в които изобщо не сте на ясно какво точно търсите и какво желаете да си купите по отношение на марката.

По-голяма компетентност


Освен това, че в Liebherr магазин ще намерите в пъти повече продукти, има и една друга много важна особеност. Служителите в Liebherr магазин могат много експертно и отговорно да ви информират за качествата и недостатъците на различните уреди.

Така например, служителите в хипермаркетите, в които се предлага разнообразие от брандове са изправени пред предизвикателството да опознаят десетки марки, докато в Liebherr магазин служителите са ангажирани единствено с марката, с която работят, а именно Либхер. Това им позволява да натрупат повече знания и така да бъдат много по-полезни на клиентите.

Цените са по-атрактивни


Цените в Liebherr магазин са много по-атрактивни, отколкото са цените в един обикновен хипермаркт, в който се предлагат хладилници от най-различни брандове.

Причината е, че Liebherr магазин предлага своя собствена ценова политика, докато в класическите хипермаркети търговците често могат да завишат цените на една марка, защото в определени условия желаят да продадат повече уреди от друга марка.

По тази причина за да пазарувате по-разумно и изгодно, то най-добре се ориентирайте за някой близък до вас Liebherr магазин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар